Prima degustare 2024 - Crama Ferdi (Dealu Mare)

Prima degustare 2024 - Crama Ferdi (Dealu Mare)


Bilete:

375 RON

Gazdă:


DJ218 709, Vâlcănești 107166, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

Dragi prieteni,

Ne bucurăm să vă anunțăm că prima degustare din 2024 va avea loc la crama artizanală FERDI, un loc drag nouă, și sperăm să vă convingeți și voi!

Crama FERDI este un mic producător din Dealu Mare, cu o vie de 6 hectare în Tohani/Valea Călugărească și îmbuteliază aproximativ 30,000 de sticle anual. Vinurile lor se remarcă prin naturalețe, consistență, aciditate și eleganță.

Pentru prima degustare din această primăvară, am pregătit un traseu de șosea de 45 km în zona Telega, Buștenari, prin păduri și sate tradiționale. Traseul poate fi parcurs cu orice bicicletă cu viteze, dar nu cu una single speed și este de nivel mediu. Pentru cei mai puțin antrenați, le recomandăm un e-bike (pe care îl puteți închiria de la noi).

Contribuția dvs: 375 lei/participant

Ce includem în această experiență:
  • ghidaj și asistență din partea echipei CarpatBike
  • apă, suc natural, baton energizant
  • tur ghidat al cramei FERDI
  • degustare premium de vinuri însoțită de gustări cu brânzeturi fine/mezeluri/grisine
  • mișcare și voie bună
  • fotografii pe traseu
  • mici surprize din partea partenerilor noștri
Participanții fideli ai comunității BIke&Wine primesc din partea noastră un discount iar copiii beneficiază evident de tarif redus. Sunt bineveniți și non-bicicliștii care doresc doar experiența degustării de vin.

Vă rugăm să ne contactați din timp dacă doriți să rezervați o bicicletă de la noi sau dacă solicitați transportul bicicletei personale. Puteți închiria inclusiv biciclete de șosea sau electrice, utile pentru zonele de uphill.

Pentru confirmarea înscrierii, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj pe adresa home@carpatbike.ro sau pe whatsapp la 0740166791.

În caz de vreme nefavorabilă, vom reprograma evenimentul!

În cazul în care grupul este mai mic de 6 persoane se percepe o taxă suplimentară de 85 RON/persoană.

Mulțumim și vă așteptăm!