Picnic In Vie (Dealu Mare)


Data și ora:
Duminică, 18 Iunie 2023
18:00 - 22:00
Bilete:
300 ron
Gazdă:

DJ100H, Romania
Organizator:

Despre

De ziua internațională a picnicului, sărbătorim alături de Ioana (@eattoconnect) și Laura (@lauraandwine) la noi în vie.

Ioana și Laura aduc oamenii împreună pentru a se bucura de experiențe unice, în locuri inedite. Ioana este pasionată de mâncare. Laura de vin. Amândouă iubesc oamenii. Laurei îi place să pregătească atmosfera până la cel mai mic detaliu, iar Ioana vine cu discuțiile. Adică la evenimentele lor există un meniu de mâncare, unul de vin și unul de conversații, sau jocuri, sau povești, sau orice le mai inspiră, important e ca oamenii să „Eat to connect”.

Ioana gătește, sau mai bine zis, de joacă în bucătărie de la 6 ani. Laura aduce voia bună cu vinul pe care îl alege. Meniurile le gândesc cu săptămâni înainte, în funcție de sezon, de tipul de eveniment, sau pur si simplu pornind de la o idee care le-a venit în avion, sau la o cafea. Vinurile alese de Laura există în ediții limitate sau sunt vinuri pe care nu ai ocazia să le întâlnești foarte des. Cert este că între ele e mereu un dans: ce gust, cu ce aromă, cu ce culoare, cu ce textură, cu ce muzică, cu ce întrebări pot potrivi ca să ofere o experiență inedită celor care aleg să li se alăture.

Și pentru că amândouă au un al șaselea simț pentru oameni faini, vor să aducă alături de ele și parteneri în călătoria lor. De data aceasta Ramona de la Pointer le va fi partener pentru pahare. Pahare pe care le poți folosi outdoor pentru că se înfig în pământ. Perfecte pentru picnic!
Iar Vlad va încinge atmosfera cu muzică și va susține ritmul întregului eveniment.

Nouă ne place să vedem cum se adună oamenii cu drag de oameni în același loc și ne bucurăm să găzduim acest picnic.

La ce să te aștepți:
  • Welcome drinks
  • Mâncare pentru suflet
  • Dulce, tot pentru suflet
  • Vinurile Velvet asociate cu tot ce prepară Ioana
  • Muzică & oameni faini
Costul experienței este de 300 RON, cu transport inclus din București și retur.

Pentru rezervări sau mai multe informații, ne puteți contacta oricând prin email pe adresa laura@vividconsulting.ro sau la numărul de telefon 0742 137 420.