Club Experience IV @ Alexandrion Experience (Bucuresti)

Club Experience IV @ Alexandrion Experience (Bucuresti)


Bilete:

185 RON

Gazdă:

Str. Nicolae G. Caramfil 49, București 014201, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

Cel de-al patrulea eveniment Club Experience și ultimul din acest an se întâmplă pe 19.12.2023, începând cu ora 7 PM, la magazinul Alexandrion Experience București, situat în strada Nicolae G. Caramfil, Nr 49. Evenimentele Club Experience sunt seri speciale, care aduc laolaltă iubitori de băuturi rafinate, specialiști și nu în ultimul rând preparate culinare savuroase.

O nouă experiență senzorială inedită care va surprinde prin armonia și contrastul aromelor savurate este pregatită. O selecție de băuturi rafinate, dintre care amintim Bottega Poeti, Hyperion Exclusive Rose, Hyperion Exclusive Chardonnay, Hyperion Exclusive Shiraz, Hyperion Exclusive Chairman Reserve, Highland Mountain Blended Whisky Peated, Bottega Grappa Fume va fi completată perfect de preparatele delicioase oferite de Restaurantul Hakuna Matata.

Complexitatea gustului Hyperion Exclusive Chardonnay se va contopi cu aroma și onctuozitatea brânzeturilor, iar trufele vor oferi o notă salbatică, elegantă, în timp ce tartina cu guacamole și miez de crevete reprezintă însumarea perfectă a ceea ce trebuie sa fie o asociere între proteina crevetelui și a uleiurilor din avocado încorporate cu robustețea vinului.

Taninurile blande, plăcut armonizate cu fructuozitatea și notele discrete de vanilie dau volum și eleganța vinului, transformându-l într-un partener perfect pentru pulpa de rață cu sos de piersici și portocale, unde notele fine din pulpa de rață dar și din post gustul vinului vor fi ridicate la rang de artă și de prezenta sosului de piersici și portocale.

Vă așteptam să descoperiți întregul mister din spatele unui nou eveniment Club Experience! Biletele pentru participarea la eveniment sunt disponibile aici.

Pentru ca experiențele frumoase merită împărtășite, nu ezita să distribui acest eveniment către toți cei pe care îi consideri interesați.
Atentie! Locurile sunt limitate