![Degustare de Fetească și Sarmale (București)](https://winesdayapp.ro/rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBMjQ4Q1E9PSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoiYmxvYl9pZCJ9fQ==--ffd28bf626f0ac5ba74558ed50915f42bd45ec2b/afis.jpg?locale=ro)
Degustare de Fetească și Sarmale (București)
Degustare de vin
![](/assets/icons/ic_ticket-466f4187f661eed8bf5a463afba25eb8da52e6a2941155b1ea5ba7345362b8b4.png)
Bilete:
250 ron
![](/assets/icons/place/ic_address-69d37bcf3083f73df576122907ab7b3a3624105f59c13d525b470cbfa2848d1c.png)
Gazdă:
Strada Poenaru Bordea 2, București 040092, Romania
![](/assets/icons/place/ic_organizer-b7ad7542d5975c4e485b9cbe2904c62ab1558cd797bf064e3dcabd7e08f0df0e.png)
Organizator:
![](/assets/icons/place/ic_schedule-c7463fa9f948f0e738aeb1ee872179ca085224d4a4c25d6efbd742b362bd3c6f.png)
Data și ora:
Despre
Luna martie se încheie cu o degustare specială la care gândul ne duce la sărbătoarea Paștelui care se apropie: pe 29 martie 2023 la ora 18:30 îți dau întâlnire la Hanu Berarilor Casa Oprea Soare (București) pentru a te bucura de o degustare în care îmbinăm 5 vinuri din soiul Fetească Neagră cu 5 tipuri de sarmale, atât românești cât și…internaționale.
Am ales pentru această degustare 5 Fetești Negre din 5 zone diferite ale României plus un cupaj alb din Fetească Albă și Fetească Regală, un vin foarte proaspăt potrivit pentru a ne începe seara.
De cele 5 tipuri diferite de sarmale se ocupă Cosmin Dragomir, gastronom, autor al cărții „Curatorul de Zacuscă” (plus o carte despre sarmale în pregatite) și istoric culinar al bucătăriei românești.
Vinurile alese pentru degustare:
Am ales pentru această degustare 5 Fetești Negre din 5 zone diferite ale României plus un cupaj alb din Fetească Albă și Fetească Regală, un vin foarte proaspăt potrivit pentru a ne începe seara.
De cele 5 tipuri diferite de sarmale se ocupă Cosmin Dragomir, gastronom, autor al cărții „Curatorul de Zacuscă” (plus o carte despre sarmale în pregatite) și istoric culinar al bucătăriei românești.
Vinurile alese pentru degustare:
- Welcome drink: Catleya – Fremat alb (Fetească Albă, Fetească Regală)
- (Transilvania) Villa Vinea – Fetească Neagră
- (Banat) Petro Vaselo – Melgis Fetească Neagră
- (Oltenia) Catleya – Perfect Simplu Fetească Neagră
- (Dobrogea) Domeniul Bogdan – Primordial Fetească Neagră
- (Muntenia) Aurelia Vișinescu – Signature Fetească Neagră
La această degustare Cosmin Dragomir va spune povestea sarmalelor și tot el propune următoarele tipuri de sarmale ce vor fi degustate în cadrul evenimentului:
- Sarmale de post
- Sarmale clasice în frunze de varză cu carne de vită și porc, însoțite de afumătură
- Sarmale estoniene (vită, vițel, porc si merișoare)
- Sarmale grecești în frunză de viță de vie cu carne de miel
- Sarmale argentiniene cu carne de vită
Data: 29 martie 2023
Ora: 18:30 – 21:30
Locație: Hanu Berarilor Casa Oprea Soare, Str. Poenaru Bordea nr.2 , București (în apropiere de metrou Piața Unirii).
Program:
18:30 – 19:00 sosirea participanților
19:00 – 21:00 degustarea a 5 + 1 vinuri însoțită de 5 tipuri de sarmale
21:00 – 21:30 networking
Tarif: 250* lei/persoana
* cei care au participat la cel puțin 4 degustări Winesday Specials au un tarif special la fiecare degustare începând cu cea de-a cincea – de data aceasta primesc o reducere de 5% aplicabilă la tariful de mai sus.
Tariful include:
Ora: 18:30 – 21:30
Locație: Hanu Berarilor Casa Oprea Soare, Str. Poenaru Bordea nr.2 , București (în apropiere de metrou Piața Unirii).
Program:
18:30 – 19:00 sosirea participanților
19:00 – 21:00 degustarea a 5 + 1 vinuri însoțită de 5 tipuri de sarmale
21:00 – 21:30 networking
Tarif: 250* lei/persoana
* cei care au participat la cel puțin 4 degustări Winesday Specials au un tarif special la fiecare degustare începând cu cea de-a cincea – de data aceasta primesc o reducere de 5% aplicabilă la tariful de mai sus.
Tariful include:
- acces la degustarea de vin & sarmale (**)
- apă plată
** cei care țin post se pot înscrie la eveniment însă vor primi numai sarmale de post (în cantitate câte pentru 5 feluri de sarmale)
Important: Accesul la eveniment va fi posibil celor care au achiziționat biletele și au primit confirmare scrisă pe email. Te poți înscrie aici.
Înscrierile se fac în limita a 30 de locuri disponibile pe formularul acesta până pe 24 martie. Confirmarea fermă a locului se face după achitarea taxei de participare.
Evenimentul este organizat de Winesday în colaborare cu Cosmin Dragomir și cu sprijinul Hanu Berarilor Casa Oprea Soare și a grupului City Grill.
Te aștept cu drag!
Carmina Nițescu
Winesday.ro & Winesday App
Important: Accesul la eveniment va fi posibil celor care au achiziționat biletele și au primit confirmare scrisă pe email. Te poți înscrie aici.
Înscrierile se fac în limita a 30 de locuri disponibile pe formularul acesta până pe 24 martie. Confirmarea fermă a locului se face după achitarea taxei de participare.
Evenimentul este organizat de Winesday în colaborare cu Cosmin Dragomir și cu sprijinul Hanu Berarilor Casa Oprea Soare și a grupului City Grill.
Te aștept cu drag!
Carmina Nițescu
Winesday.ro & Winesday App
Fotografii
Alte sugestii
27 Iul
Domeniile Franco Române la Juno Wine Garden (Brașov)
Degustare de vin
Începe la 18:00
|
Strada După Ziduri, Brașov 500026, Romania
28 Iul
Domeniile Franco Române la Juno Wine Garden (Brașov)
Degustare de vin
Începe la 18:00
|
Strada După Ziduri, Brașov 500026, Romania
30 Iul
All Season si Degustare de vinuri la Bistro27 (Pitesti)
Degustare de vin
Începe la 19:00
|
Bulevardul I. C. Brătianu 27, Pitești 110003, Romania