Degustare 7 Prosecco Fantastice. Cu alte spumante internaționale si meniu pescăresc (București)
Degustare de vin
Bilete:
150 RON
Gazdă:
Organizator:
Dates And Hours:
Despre
Ridicăm 7 pahare fantastice de Prosecco, încă câteva de spumante internaționale, și sărbătorim cu un meniu pescăresc dedicat! Sâmbătă, 9 noiembrie, pregătim o seară efervescentă de wine & food pairing la casa vinurilor bune, Corks.
Prosecco, spumantul național al Italiei, este produs în regiunea Veneto și se face în proporție de cel puțin 85% din strugurii Glera. Metoda de vinificație este cea Charmat (sau Martinotti), unde a doua fermentare are loc în vase de inox inoxidabile la temperaturi controlate.
Rezultatul pe care îl știm și iubim atât de mult este un spumant de calitate, fructat, perfect ca aperitiv sau pentru o asociere cu mâncăruri precum salate, fructe de mare și pește. De aceea, Chef Alfred pregătește următorul meniu:
- Tartine cu icre și mousse de somon afumat
- Salată cu creveți, avocado și mango
- Midii în sos de vin
- Rulou de pește umplut cu spanac și spumă de hrean
- Desert cu lămâie
Vom încerca Prosecco de la diverși producători din regiunea Veneto, pe diferite trepte de calitate, și chiar Prosecco rose, aprobat pentru prima oară în mai 2020. În prețul degustării intră toate paharele de spumant și meniul integral, pentru fiecare persoană.
Vă așteptăm cu drag la degustare!
Dată: 9 noiembrie, sâmbătă, 19:00
Bilet: 150 lei
Rezervări: 0730 758 527
Prosecco, spumantul național al Italiei, este produs în regiunea Veneto și se face în proporție de cel puțin 85% din strugurii Glera. Metoda de vinificație este cea Charmat (sau Martinotti), unde a doua fermentare are loc în vase de inox inoxidabile la temperaturi controlate.
Rezultatul pe care îl știm și iubim atât de mult este un spumant de calitate, fructat, perfect ca aperitiv sau pentru o asociere cu mâncăruri precum salate, fructe de mare și pește. De aceea, Chef Alfred pregătește următorul meniu:
- Tartine cu icre și mousse de somon afumat
- Salată cu creveți, avocado și mango
- Midii în sos de vin
- Rulou de pește umplut cu spanac și spumă de hrean
- Desert cu lămâie
Vom încerca Prosecco de la diverși producători din regiunea Veneto, pe diferite trepte de calitate, și chiar Prosecco rose, aprobat pentru prima oară în mai 2020. În prețul degustării intră toate paharele de spumant și meniul integral, pentru fiecare persoană.
Vă așteptăm cu drag la degustare!
Dată: 9 noiembrie, sâmbătă, 19:00
Bilet: 150 lei
Rezervări: 0730 758 527
Alte sugestii
22 Ian
Degustare de vinuri Porto (Cluj)
Degustare de vin
Începe la 19:00
|
Bulevardul 21 Decembrie 1989 14, Cluj-Napoca 400394, Romania
26 Feb
Degustare de vinuri Furmint (Cluj)
Degustare de vin
Începe la 19:00
|
Bulevardul 21 Decembrie 1989 14, Cluj-Napoca 400394, Romania
21 Feb
Curs de degustare a vinurilor WSET Level 2 (Bucuresti)
Cursuri despre vin
Începe la 09:00
|
Bucharest, Romania