Curs Brânzeturi: Academy of Cheese Nivelul 1 limba română (online)
Cursuri gourmet
Bilete:
de la 219 euro
Gazdă:
Organizator:
Dates And Hours:
Miercuri, 28 Ianuarie 2026
- Joi, 29 Ianuarie 2026
18:00 - 21:00
18:00 - 21:00
Despre
Vrei să înțelegi mai bine lumea brânzeturilor?
Să știi de ce unele sunt cremoase, altele ferme sau smǎrâmicioase?
Să recunoști stilurile, calitatea și poveștile din spatele fiecărei bucăți de brânză?
Cursul Academy of Cheese Nivelul 1 este punctul de pornire perfect pentru pasionați, profesioniști sau curioși care vor să aprofundeze această lume fascinantă.
📚 Vei învăța noțiuni clare despre producția, maturarea, clasificarea și degustarea brânzeturilor, dar și cum să le prezinți și să vorbești despre ele cu încredere.
Ce oferă cursul:
Să știi de ce unele sunt cremoase, altele ferme sau smǎrâmicioase?
Să recunoști stilurile, calitatea și poveștile din spatele fiecărei bucăți de brânză?
Cursul Academy of Cheese Nivelul 1 este punctul de pornire perfect pentru pasionați, profesioniști sau curioși care vor să aprofundeze această lume fascinantă.
📚 Vei învăța noțiuni clare despre producția, maturarea, clasificarea și degustarea brânzeturilor, dar și cum să le prezinți și să vorbești despre ele cu încredere.
Ce oferă cursul:
- 9 module online, structurate logic și ușor de parcurs
- O degustare ghidată live (pas cu pas, pe Zoom)
- Certificare internațională „Associate of the Academy of Cheese”
- Suport, materiale și explicații în limba română
- GRATUIT:
- aces la platforma Academy of Cheese (limba englezǎ) timp de 12 luni
- Ghid complet de selectare, tǎiere și asociere a brânzeturilor - un ghid conceput special pentru consumatorii și profesioniștii din România, cu scopul de a oferi suport informațional pentru elaborarea platourilor profesionale și organizarea degustǎrilor de brânzeturi
- Acces la comunitatea internaționalǎ a cursanților pasionați de brânzeturi
- Suport pe întreaga perioadǎ a studiului individual prin grup WhatsApp dedicat
Următoarea ediție: 28 & 29 ianuarie 2026
Ora: 6pm - 9pm EET
Format: online (Zoom)
Indiferent dacă lucrezi în HoReCa, retail, jurnalism gastronomic sau pur și simplu iubești brânzeturile, acest curs îți oferă o bază solidă, practică și recunoscută internațional.
La final, obții certificarea internaționalǎ Associate of the Academy of Cheese – un pas real spre înțelegerea brânzeturilor.
Înscrie-te aici.
Acum poți oferi cadou cursul Academy of Cheese Nivelul 1 unui iubitor de brânzeturi cu ajutorul unui Gift Card disponibil aici.
Incepem anul 2026 cu gust!
- Ghid complet de selectare, tǎiere și asociere a brânzeturilor - un ghid conceput special pentru consumatorii și profesioniștii din România, cu scopul de a oferi suport informațional pentru elaborarea platourilor profesionale și organizarea degustǎrilor de brânzeturi
- Acces la comunitatea internaționalǎ a cursanților pasionați de brânzeturi
- Suport pe întreaga perioadǎ a studiului individual prin grup WhatsApp dedicat
Următoarea ediție: 28 & 29 ianuarie 2026
Ora: 6pm - 9pm EET
Format: online (Zoom)
Indiferent dacă lucrezi în HoReCa, retail, jurnalism gastronomic sau pur și simplu iubești brânzeturile, acest curs îți oferă o bază solidă, practică și recunoscută internațional.
La final, obții certificarea internaționalǎ Associate of the Academy of Cheese – un pas real spre înțelegerea brânzeturilor.
Înscrie-te aici.
Acum poți oferi cadou cursul Academy of Cheese Nivelul 1 unui iubitor de brânzeturi cu ajutorul unui Gift Card disponibil aici.
Incepem anul 2026 cu gust!
Alte sugestii
5 Dec
Wine & Dine: Crama Budureasca (București)
Degustare de vin
Începe la 19:30
|
bl.M19, Splaiul Unirii 49, București 030127, Romania
6 Dec
WSET Level 1 Award in Wines (Brasov)
Cursuri despre vin
Începe la 09:00
|
Brașov, Romania
6 Dec
Curs de apreciere a vinurilor (Bucuresti)
Cursuri despre vin
Începe la 09:00
|
Bucharest, Romania