Cina festivă Revelion 2026 - Crama de Piatra (Dealu Mare)
Wine Party
Bilete:
750 RON
Gazdă:
Organizator:
Dates And Hours:
Miercuri, 31 Decembrie 2025
- Joi, 01 Ianuarie 2026
20:00 - 02:00
20:00 - 02:00
Despre
Let’s welcome 2026 in style!
Revelionul îl petrecem la cramă, cu un show incendiar susținut de Franny & Tomy Sax și un moment special by Stemly Darbuka Vibes
Totul all inclusive, la doar 750 RON.
Rezervă-ți locul pentru un început de an memorabil!
Meniu Revelion
PRE-STARTER
Delicatesa din creveți proaspeți, serviți cu sos cocktail cremos și accente de lămâie proaspătă, într-o prezentare rafinată care deschide perfect seara de sărbătoare. Gustul fin al mării, într-un aperitiv elegant, ideal pentru a întâmpina Noul An.
STARTER
Felii subțiri de vită proaspătă, delicate și suculente, umplute cu Parmesan fin și pesto aromat, servite alături de un biscuit crocant din semințe. O combinație rafinată de texturi și arome, care echilibrează savoarea cărnii cu prospețimea ierburilor și crocănțimea semințelor, perfectă pentru a deschide masa festivă.
Din adancul marilor.
File delicat de biban, preparat în două culori, servit cu sos fin Lemon Butter care evidențiază prospețimea peștelui. Însoțit de dovlecel zucchini umplut cu piure cremos de cartofi și legume sote, acest preparat combină rafinamentul culorilor și aromelor într-o experiență culinară armonioasă și festivă
De pe Melagurile DEALU MARE.
Cotlete fragede de berbecuț și obrajori de porc brașați, acompaniați de sos catifelat de vin Boian și piure cremos de țelină cu păstârnac – o simfonie rafinată de arome pentru noaptea de Revelion alaturi de o salata de ciuperci pleorotus.
TORT
Data: 31 Decembrie | Ora 20:00 | Preț: 750 Lei/ persoana/ All Inclusive
Pentru mai multe detalii sunați la +40 729 278 945
Revelionul îl petrecem la cramă, cu un show incendiar susținut de Franny & Tomy Sax și un moment special by Stemly Darbuka Vibes
Totul all inclusive, la doar 750 RON.
Rezervă-ți locul pentru un început de an memorabil!
Meniu Revelion
PRE-STARTER
Delicatesa din creveți proaspeți, serviți cu sos cocktail cremos și accente de lămâie proaspătă, într-o prezentare rafinată care deschide perfect seara de sărbătoare. Gustul fin al mării, într-un aperitiv elegant, ideal pentru a întâmpina Noul An.
STARTER
Felii subțiri de vită proaspătă, delicate și suculente, umplute cu Parmesan fin și pesto aromat, servite alături de un biscuit crocant din semințe. O combinație rafinată de texturi și arome, care echilibrează savoarea cărnii cu prospețimea ierburilor și crocănțimea semințelor, perfectă pentru a deschide masa festivă.
Din adancul marilor.
File delicat de biban, preparat în două culori, servit cu sos fin Lemon Butter care evidențiază prospețimea peștelui. Însoțit de dovlecel zucchini umplut cu piure cremos de cartofi și legume sote, acest preparat combină rafinamentul culorilor și aromelor într-o experiență culinară armonioasă și festivă
De pe Melagurile DEALU MARE.
Cotlete fragede de berbecuț și obrajori de porc brașați, acompaniați de sos catifelat de vin Boian și piure cremos de țelină cu păstârnac – o simfonie rafinată de arome pentru noaptea de Revelion alaturi de o salata de ciuperci pleorotus.
TORT
Data: 31 Decembrie | Ora 20:00 | Preț: 750 Lei/ persoana/ All Inclusive
Pentru mai multe detalii sunați la +40 729 278 945