Bike & Wine - O poveste cu Fetească la Licorna Winehouse ed.II (Dealu Mare)

Bike & Wine - O poveste cu Fetească la Licorna Winehouse ed.II (Dealu Mare)


Bilete:

de la 379 RON

Gazdă:


DC65, Ghinoaica 107242, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

O Poveste cu Fetească, la Licorna Winehouse! 

Conace, miresme cu note florale, verde crud și povești cu vinuri!

Ne intâlnim pentru o degustare de primăvară, într-o ediție specială Bike&Wine, Sâmbătă (10.30 AM), la Conacul Cramei Licorna din Gura Vadului// Dealu Mare.

Ne așteaptă un traseu de ~20 de km pe dealurile din frumoasa zonă Tohani, pe drumuri puțin circulate, printre vii și înconjurați de natură.

Întrucat prima noastră ediție s-a bucurat de mult succes, am decis să vă invităm la începutul primăverii, la nouă degustare pregătită pentru voi de Bogdan Anghel, gazda noastră de la Licorna Winehouse.

Bogdan vă propune o călătorie prin ultimii 10 ani de Licorna, cu două soiuri consacrate ale României - Fetească Albă și Fetească Neagră. Este o poveste simplă despre struguri, musturi și vinuri. Despre furtuni și secete, despre locuri vechi și noi, despre potențialul acestor două soiuri care reprezintă vinul românesc.

Ce includem în această experiență:
  • ghidaj și asistență tehnică din partea echipei CarpatBike
  • tur pe bicicletă în zona viticolă Dealu Mare
  • apă, fructe și energizante pe traseu
  • tur ghidat al cramei Licorna și o degustare custom de vinuri insoțite de mici gustari din branzeturi fine & mezeluri: Fetească Albă 2015, 2022, 2023 și Fetească Neagră 2017, 2018, 2020 și alte noutăți pe 2024.
  • surprize de la partenerii noștri
Participanții fideli ai comunității BIke&Wine primesc din partea noastră un discount iar copiii beneficiază evident de tarif redus. Sunt bineveniți și non-bicicliștii care doresc doar experiența degustării de vin.

Pentru confirmarea înscrierii vă rugăm să ne trimiteți un mesaj pe adresa home@carpatbike.ro sau pe whatsapp la +40740166791.

Taxa de participare early bird, cu plata integrală (pana la 20 Martie) - 379 RON
Taxa de participare standard - 399 RON

Taxa de participare nu include și închirierea bicicletei dar evident puteți participa cu propria bicicletă. Vă rugăm mult să ne contactați din timp daca doriți să rezervați și o bicicletă de la noi.

* Dacă grupul este mai mic de 6 persoane, se percepe o taxa suplimentară de 85 RON/pers.

În caz de vreme nevaforabilă, vom reprograma evenimentul!