Atelier de scriere creativa la un pahar de vin (Timișoara)

Atelier de scriere creativa la un pahar de vin (Timișoara)


Gazdă:


Strada Paul Chinezu 6, Timișoara, Romania

Data și ora:

Despre

Vinul a servit drept muză pentru mulți poeți și a inspirat versuri din diferite culturi de-a lungul a mii de ani. Vinul posedă această capacitate de a debloca creativitatea și pasiunea, iar poezia are o remarcabilă putere de a descrie, cu precizie, experiența senzorială oferită de vin.

Putem spune că această licoare, ce are darul de a inspira versuri și nu numai, dar și de-a însufleți călătorii interioare, ne-a provocat pe noi cei de la Drinkstory să gândim împreună cu fetele de la Asookka un eveniment diferit de cele cu care v-am obișnuit până acum. Astfel că, din când în când, o să vă invităm să folosiți spațiul nostru ca un cadru de experimentare a simbiozei dintre vin și poezie, lăsându-vă conduși într-un proces creativ de scriere de autoarea poeziilor de pe #lumanariledepoezie create de Asookka.

Așa că declarăm deschisă lista celor care doresc să se deșire în cuvinte la o degustare în 4 acte pe tema iubirii. Nu sunt necesare abilități speciale de scriere, dar e necesară deschiderea la experiențe noi și o doză relevantă de curiozitate.

Pentru această primă întâlnire propunem vinurile partenerilor noștri de la crama Dealul Dorului; pentru că există o corelație între iubire și dor, dar mai ales pentru că poezia aromelor din sticlele lor are o capacitate naturală de seducție, încurajând conectarea și imaginația.

Taxa de participare este acoperită de achiziția unei sticle de vin de la Crama Dealul Dorului.