Wine&Dine Crama Mircesti - Iași
Gastronomy Experience
Tickets:
150 RON
Location:
et. 13, Piața Unirii nr. 5, Iași 700056, Romania
Organizer:
Dates and Hours:
About
Peisajul pitoresc, conacul alb, în stil brâncovenesc, și savoarea vinului au determinat ca această regiune să fie numită și „Mica Toscana a Moldovei”.
Vă așteptăm la Restaurant Panoramic pentru a descoperi Crama Mircești - „Mica Toscană a Moldovei”. Veți avea parte de o cină cu preparate atent selecționate și sortimente de vinuri excepționale, așa cum v-am obișnuit.
Muzica live by Silviu Roșca
Preț: 150 lei/pers.
MENU
Carpaccio de caracatiță, microgreens, perle din oțet balsamic 150 gr
Fetească Albă – alb sec, 13% vol. Alc., 2020
File de păstrăv somonat, gnocchi din dovleac, sos de creveți 150 gr
Rose cupaj 3 soiuri ( Pinot Noir, Fetească Neagră, Rară Neagră ), 12,5% vol.alc., 2022
Ruladă din cocoșel de munte, baby spanac, piure aromatizat cu usturoi copt, sos de hribi 150 gr
Fume Blanc ( Sauvignon Blanc Barrique ) – alb sec, 13.5% vol.alc., 2021
Piept de rață la sous vide, confit de cartof dulce, sos de afine – 150 gr
Saperavi & Fetească Neagră – roșu sec, 15 % vol.alc, 2018
Creme Brulee cu portocală și cardamom 120 gr
Late Harvest ( sauvignon blanc dulce ), 11.5% vol. Alc., 2021
Rezervări | +40 733580155 | +40 736657562 | +40 733555189 / comercial@hotelunirea.ro
Vă așteptăm la Restaurant Panoramic pentru a descoperi Crama Mircești - „Mica Toscană a Moldovei”. Veți avea parte de o cină cu preparate atent selecționate și sortimente de vinuri excepționale, așa cum v-am obișnuit.
Muzica live by Silviu Roșca
Preț: 150 lei/pers.
MENU
Carpaccio de caracatiță, microgreens, perle din oțet balsamic 150 gr
Fetească Albă – alb sec, 13% vol. Alc., 2020
File de păstrăv somonat, gnocchi din dovleac, sos de creveți 150 gr
Rose cupaj 3 soiuri ( Pinot Noir, Fetească Neagră, Rară Neagră ), 12,5% vol.alc., 2022
Ruladă din cocoșel de munte, baby spanac, piure aromatizat cu usturoi copt, sos de hribi 150 gr
Fume Blanc ( Sauvignon Blanc Barrique ) – alb sec, 13.5% vol.alc., 2021
Piept de rață la sous vide, confit de cartof dulce, sos de afine – 150 gr
Saperavi & Fetească Neagră – roșu sec, 15 % vol.alc, 2018
Creme Brulee cu portocală și cardamom 120 gr
Late Harvest ( sauvignon blanc dulce ), 11.5% vol. Alc., 2021
Rezervări | +40 733580155 | +40 736657562 | +40 733555189 / comercial@hotelunirea.ro
Similar Suggestions
8 May
"The Real Taste of Transylvania" - 10 hands fine bistro experience (Bucuresti)
Gastronomy Experience
Starts at 19:00
|
Bulevardul Poligrafiei 1c, București 013704, Romania
25 May
Chateau Vartely la Juno Wine Garden (Brașov)
Wine Tasting
Starts at 18:00
|
Strada După Ziduri, Brașov 500026, Romania
26 May
Chateau Vartely la Juno Wine Garden (Brașov)
Wine Tasting
Starts at 18:00
|
Strada După Ziduri, Brașov 500026, Romania