Pe cărările Dobrogei - HIKE, BIKE, WINE! (Niculitel, Dobrogea)

Pe cărările Dobrogei - HIKE, BIKE, WINE! (Niculitel, Dobrogea)


Location:

Niculițel 827165, Romania

Organizer:

Dates and Hours:

About

Pământ vechi, de milenii, la margine de mare, fascinant tărâm al contrastelor, locuit din timpuri străvechi de triburi geto-dace, mai târziu favorizat ţărm al civilizaţiei greceşti, care îşi trimite aici familii întregi de negustori, meşteşugari, ostaşi şi marinari, Dobrogea este astăzi un areal cu un uriaş potenţial turistic.

Istorie, spectacol de lumina si culoare generat de razele blande ce scalda marea se opresc asupra viilor incarcate cu struguri ale Cramei La SAPATA.
Este momentul pentru un eveniment special de sfarsit de primavara, intr-o noua ediție BIKE&WINE, in Dobrogea.

Incepem weekendul prelungit cu o experienta in drumetie pe Culmea Pricipanului, in Muntii Macin. Zilele urmatoare vom continua aventura noastra cu cateva trasee pe bicicleta (~35 de km/zi) pe cararile Dobrogei, pe dealurile Niculițelului, aproape de viile SARICA NICULIȚEL, inconjurați de natură si vom termina aventura cu o degustare speciala la crama La Sapata. Duminică putem sa ne relaxam cu o plimbare in zona cu barca.

In 4 zile vom combina ciclismul cu drumetia într-un loc natural special, unde veți experimenta cultura locală, gastronomia locala și stilul de viață unic dobrogean.

Puteti participa si doar la 1,2 sau 3 zile de activitati dar pentru rezervarea pachetului cu cazare, incrierile se vor inchide pe 10 Mai.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne trimiteti un mail pe adresa home@carpatbike.ro sau pe whatsapp la +40740166791.

Va asteptam in Dobrogea!