
Let’s Wine & Dine - Budureasca Winery (Bucuresti)
Gastronomy Experience


250 ron

Aleea Pescăruș 1, București 011851, Romania

About
Iubitorii și pasionații de vinuri premium sunt invitații noștri de seamă la următoarea degustare, unde v-am pregătit un meniu rafinat în asociere cu vinuri pe măsură!
Pe 14 februarie, începând cu ora 19:00, petrecem Valentine's Day la Pescăruș Herăstrău, cu o selecție deosebită de vinuri și preparate gustoase, prezentate de către somelierul locației, împreună cu cel al Cramei Budureasca.
Rezervați-vă locul pentru a petrece o seară memorabilă pe malul lacului Herăstrău!
Welcome Drink
Spumant Shine Alb, Crama Budureasca, Dealu Mare
Starter
Foie gras pe pat de pandișpan sărat și dulceață de mango
Origini Oro Manisa, Crama Budureasca, Dealu Mare
Gustare caldă
Saint Jacques cu piure de țelină și spaghete de legume
Origini Sauvignon Blanc, Crama Budureasca, Dealu Mare
Fel intermediar
Buturugă din ton acompaniat cu sfeclă coaptă infuzată și morcov copt
Origini Shiraz, Crama Budureasca, Dealu Mare
Fel principal
Mușchi de vită servit cu porcini, sparanghel și sos de fois gras
Origini Cabernet Sauvignon, Crama Budureasca, Dealu Mare
Desert
Lava cake cu tartă de capșuni și înghețată de vanilie
Origini Muscat Ottonel, Crama Budureasca, Dealu Mare
Prețul meniului este de 250 RON
Rezervări: 0731330034
Evenimentul are loc la Restaurant Pescarus in Parcul Herastrau, Bucuresti.
Pe 14 februarie, începând cu ora 19:00, petrecem Valentine's Day la Pescăruș Herăstrău, cu o selecție deosebită de vinuri și preparate gustoase, prezentate de către somelierul locației, împreună cu cel al Cramei Budureasca.
Rezervați-vă locul pentru a petrece o seară memorabilă pe malul lacului Herăstrău!
Welcome Drink
Spumant Shine Alb, Crama Budureasca, Dealu Mare
Starter
Foie gras pe pat de pandișpan sărat și dulceață de mango
Origini Oro Manisa, Crama Budureasca, Dealu Mare
Gustare caldă
Saint Jacques cu piure de țelină și spaghete de legume
Origini Sauvignon Blanc, Crama Budureasca, Dealu Mare
Fel intermediar
Buturugă din ton acompaniat cu sfeclă coaptă infuzată și morcov copt
Origini Shiraz, Crama Budureasca, Dealu Mare
Fel principal
Mușchi de vită servit cu porcini, sparanghel și sos de fois gras
Origini Cabernet Sauvignon, Crama Budureasca, Dealu Mare
Desert
Lava cake cu tartă de capșuni și înghețată de vanilie
Origini Muscat Ottonel, Crama Budureasca, Dealu Mare
Prețul meniului este de 250 RON
Rezervări: 0731330034
Evenimentul are loc la Restaurant Pescarus in Parcul Herastrau, Bucuresti.