Gala Dinner 2024 (Dealu Mare)
Gastronomy Experience
Tickets:
1800 RON
Location:
Organizer:
Dates and Hours:
About
Strălucește, visează, celebrează viața în locul în care Tradiția și Rafinamentul se reflectă în tot ceea ce suntem și ce facem.
Vă vom fascina cu o cină fabuloasă, 5 course menu by Executive Chef Nico Lontras și un spectacol muzical live.
Vă invităm să faceți parte din povestea noastră, în seara specială dintre ani, într-un cadru unde viitorul sună și arată fabulos!
AMOUSE BOUCHE - DEGUSTARE DE CAVIAR - 20:00
Platou cu branzeturi – grisine
Platou cu antipasto
STARTER 1 - 20:30
Sashimi – blufin tuna cu trufe de Dealu Mare – 80gr
STARTER 21:30
Crocheta de king krab cu iaurt si sudachi – 80gr
MAIN COURSE 1 - 23:30
Chilean sea bass cu miso, yuzu si rocoli 200gr
MAIN COURSE 2- 00:30
File mignion cu yukiniku si foie gras 300gr
Deserts - 01:30
Macha cake cu salsa de mango, menta si sorbeto de mango
DRINKS
Whisky: Talisker 10 YO, JW Black Label, Slane
Vodka: Beluga Celebration, Russian Standard, Ciroc
Aperitive: Martini Bianco, Rosso, Dry, Baileys, Chartreuse verte, Campari
Cocktail: Hugo, Aperol Spritz, Lavander Gin, Cuba Libre, Mimosa, Campari Orange, Gin Tonic
Vin: Casa Timis-Tamaioasa Romaneasca&Feteasca Alba
Casa Timis-Feteasca Neagra&Cabernet Sauvignon
Casa Timis-Cabernet Sauvignon&Feteasca neagra
Bere: Paulaner, Nenea Iancu, Paulaner fara alcool
Racoritoare: Acqua Panna, San Pellegrino, sucuri gama coca cola, suc de fructe santal, limonada, fresh portocale, fresh grapefruit, fresh mixt
Cafea: espresso, cappuccino, café latte, ceai
La trecerea dintre ani si pe toata perioada evenimentului ne vom delecta cu champagne Louis Roederer
Vă vom fascina cu o cină fabuloasă, 5 course menu by Executive Chef Nico Lontras și un spectacol muzical live.
Vă invităm să faceți parte din povestea noastră, în seara specială dintre ani, într-un cadru unde viitorul sună și arată fabulos!
AMOUSE BOUCHE - DEGUSTARE DE CAVIAR - 20:00
Platou cu branzeturi – grisine
Platou cu antipasto
STARTER 1 - 20:30
Sashimi – blufin tuna cu trufe de Dealu Mare – 80gr
STARTER 21:30
Crocheta de king krab cu iaurt si sudachi – 80gr
MAIN COURSE 1 - 23:30
Chilean sea bass cu miso, yuzu si rocoli 200gr
MAIN COURSE 2- 00:30
File mignion cu yukiniku si foie gras 300gr
Deserts - 01:30
Macha cake cu salsa de mango, menta si sorbeto de mango
DRINKS
Whisky: Talisker 10 YO, JW Black Label, Slane
Vodka: Beluga Celebration, Russian Standard, Ciroc
Aperitive: Martini Bianco, Rosso, Dry, Baileys, Chartreuse verte, Campari
Cocktail: Hugo, Aperol Spritz, Lavander Gin, Cuba Libre, Mimosa, Campari Orange, Gin Tonic
Vin: Casa Timis-Tamaioasa Romaneasca&Feteasca Alba
Casa Timis-Feteasca Neagra&Cabernet Sauvignon
Casa Timis-Cabernet Sauvignon&Feteasca neagra
Bere: Paulaner, Nenea Iancu, Paulaner fara alcool
Racoritoare: Acqua Panna, San Pellegrino, sucuri gama coca cola, suc de fructe santal, limonada, fresh portocale, fresh grapefruit, fresh mixt
Cafea: espresso, cappuccino, café latte, ceai
La trecerea dintre ani si pe toata perioada evenimentului ne vom delecta cu champagne Louis Roederer
Similar Suggestions
18 Oct
Dobrogea in bucate La Liman - cu vechi si nou by Ileana Braniste (Tulcea)
Gastronomy Experience
Starts at 19:00
|
Strada Portului 28A, Tulcea 820243, Romania
11 Oct
RO-Wine Autumn Edition 2024 (Bucuresti)
Wine & Gastronomy Festival
Starts at 14:00
|
Strada Glodeni 1-3, București 077190, Romania