Furmint pentru David (Timisoara)

Wine Tasting

Dates and Hours:
Tickets:
130 ron
Host:
Piața Victoriei 5, Timișoara 300006, Romania
Organizer:

About

Februarie este oficial luna Furmintului, acel soi originar din Ungaria care este frate vitreg cu Chardonnay, Reisling de Rhin sau Frâncușă. Este sărbătorit în marile orașe din Ungaria dar și în Londra, Berlin și Timișoara.

Cum facem noi? Bineînțeles cu scopul de a strânge fonduri pentru terapiile unui copilaș drăguț, care are nevoie de sprijinul nostru. Îl cheamă David, în aprilie împlinește 5 ani și îi plac foarte mult animalele. Adoră câinii, pisicile și caii. Este din Făget dar vine la terapii și în Timișoara. Îi place să se bălăcească și e un zâmbăreț. 

Vestea bună este că merge la grădiniță de masă și mama lui spune că Doamnele Educatoare de la grădinița lui sunt foarte de treabă.

Cealaltă veste bună este că ne-am alăturat și noi mișcării Furmint Február și am primit deja multe furminturi din Ungaria de la cramele Füleky, Breitenbach, Árvay, Royal Tokaji, Szepsy, Grand Tokaj, Holdvölgy, Patricius, Montium, Balassa, Zsirai, Borbély, Sauska, Erzsébet, Hétszőlő, Barta și bineînțeles Balla Géza din Miniș.

Vom avea peste 15 furminturi de degustat, dar o vom face cu bucuria de a-l sprijini pe David.

Costul degustării este de 130 lei/persoană și bineînțeles toți banii vor ajunge pentru terapiile lui David.

Înscrierile se fac exclusiv la adresa zoltan@rovinhud.ro

Evenimentul are loc la Signature Restaurant, Timisoara.