
Ferment și soiuri autohtone (Timișoara)
Wine Tasting

Location:
Strada Protopop George Dragomir 7, Timișoara, Romania

Organizer:

Dates And Hours:
About
Cum altfel putem încheia prima ediție a Romanian Wine Week, decât cu o cină gourmet și soiuri autohtone?
Ferment? Da, cel mai nou restaurant fine dining din Timișoara, în Piața Traian, cu fabulosul Ioan Bebeșelea, care ne-a făcut preparatele și la masterclassul de asociere mâncare cu vin de la ROVINHUD Wine Show 2023.
Detaliile despre meniu, vinurile asociate și bilete vor apărea în curând.
Până atunci salavați-vă în agende, vineri, 26 aprilie.
Și așa cum v-am obișnuit și de data aceasta încasările vor fi folosite în sprijinul persoanelor cu dizabilități.
Ferment? Da, cel mai nou restaurant fine dining din Timișoara, în Piața Traian, cu fabulosul Ioan Bebeșelea, care ne-a făcut preparatele și la masterclassul de asociere mâncare cu vin de la ROVINHUD Wine Show 2023.
Detaliile despre meniu, vinurile asociate și bilete vor apărea în curând.
Până atunci salavați-vă în agende, vineri, 26 aprilie.
Și așa cum v-am obișnuit și de data aceasta încasările vor fi folosite în sprijinul persoanelor cu dizabilități.