Degustare de Rom Malecon - Eleganta trecere a timpului (Bucuresti)

Degustare de Rom Malecon - Eleganta trecere a timpului (Bucuresti)

Tasting beer, rum, whiskey + other drinks

Tickets:

200 ron

Location:


Strada Puțul de Piatră 10, București 030167, Romania

Organizer:

Dates and Hours:

About

Private Wine va invita la noua locatie situata in str. Putul de Piatra nr 10 (la 200 m de Piata Victoriei spre Piata Romana) la degustare de Rom.

Mai mult decat o degustare, evenimentul va pune in lumina extraordinarele maturari in butoaie de stejar ale romului, si cum trecerea timpului a creat o bautura mai presus de caracterul sau ultracunoscut de "de gașcă"!

Folosind o metoda traditionala cubaneza, a carei origini se afla pe celebra strada Malecon din Havana, imbinata cu trestia de zahar, tehnologia de ultima ora si clima speciala din Panama, romurile Malecon sunt dincolo de orice poveste.

Am ales sa va prezentam doar expresiile premium, adica cele cu peste 10 ani de maturare, urmand ca la vara sa ne uitam si la cele tinere.

Astfel avem:
1.Malecon Reserva Superior 12 ani
2.Malecon Reserva Superior 15 ani
3.Malecon Reserva Imperial 18 ani
4.Malecon Reserva Imperial 21 ani
5.Malecon Reserva Imperial 25 ani - romul cu cea mai lunga perioada de maturare din lume
... si in cazul Malecon cifrele nu sunt nici pentru sistemul Solera, nici alte trucuri de marketing. Sunt anii reali petrecuti in butoi ex-bourbon, intr-o pestera in Panama. Ba respecta intr-u totul cutuma adoptata de la whisky, este varsta cea mai mica a componentelor amestecului.

Aceste romuri sunt facute sa ne dea senzatia de bine intr-o seara friguroasa de iarna impreuna cu o carte, un film, sau muzica, iar pentru unii impreuna cu un trabuc savuros , dar nu-si ascund apartenenta la vesela si simpatica lume a romurilor si se simt minunat si intr-un cocktail.

Le vom testa, le vom discuta si vom decoperi arome si gusturi senzationale, ceea ce ne va crea o stare speciala.

Ca de fiecare data la Private Wine, vom avea suport culinar potrivit.
Costul este de 200 lei iar pentru membrii clubului, 180 lei.

Inscrierile se fac pana luni 6 februarie 2023 inclusiv, numai la mihai.nicolici@privatewine.ro si vor fi disponibile maxim 17 locuri !!!