Brunch Tasting Menu. Rotonda Asian Fusion (Dealu Mare)

Brunch Tasting Menu. Rotonda Asian Fusion (Dealu Mare)

Gastronomy Experience

Tickets:

440 RON

Location:


Florica Romalo 4, Chițorani 107112, Romania

Organizer:

Dates and Hours:

About

Lansăm o triadă de Brunch-uri Tasting, create pentru a vă oferi posibilitatea să descoperiți și să savurați noile noastre meniuri de primăvară vară, prin care punem în valoare noutățile culinare ale restaurantului “Veranda dintre vii”– mediteraneean, “Rotonda” – asian fusion și “Conac” – românesc modern. Aceasta este o oportunitate unică de a savura întreaga selecție de preparate din meniul de primăvară vară.

Acest eveniment special vă invită să vă delectați cu o varietate impresionantă de preparate din noul nostru meniu de sezon Asian Fusion, oferindu-vă ocazia rară de a savura fiecare preparat nou introdus, într-un cadru distins și elegant, în inima parcului nostru natural.
Nu ratați această oportunitate exclusivă de a experimenta cele mai rafinate gusturi asiatice, cu ocazia unui Brunch special de degustare pentru o experiență memorabilă!

Paleta de arome și texturi fascinante, de la sushi artizanal, delicioasele dim sum, savuroasele teppanyaki până la deserturi exotice ce combină dulceața fructelor tropicale cu notele intense ale condimentelor asiatice, totul este menit să vă încânte vizual și gustativ. Fiecare preparat gătit în bucătăria noastră este meticulos conceput și pregătit cu atenție deosebită, reprezentând astfel o mărturie elocventă a pasiunii noastre neîntrerupte și profunde pentru gastronomia asiatică.

Live Music | Ora 12:00 – 16:00
Welcome Signature Cocktail
Free Flow Prosecco
Degustare din selecția noului nostru meniu


Politica de acces pentru oaspeții sub 18 ani:
Intrare gratuită pentru copii cu vârsta de 0-3 ani;
Reducere de 50% pentru copii cu vârsta de 3-12 ani;
Tarif întreg pentru tinerii peste 12 ani.

See you there!