Bio & Biodinamice (Alba Iulia)

Bio & Biodinamice (Alba Iulia)


Tickets:

200 RON

Location:

Strada Apulum 2, Alba Iulia 510205, Romania

Organizer:

Dates and Hours:

About

Joi ,14 decembrie, ora 19:00, vă invitam la un nou eveniment eno-gastronomic de excepție. De această dată degustăm vinuri de la producatorul cu cel mai mare sortiment de vinuri BIO și Biodinamice din Romania – Domeniul Bogdan

Vinuri ce poartă semnătura unor nume notorii din lumea vinului: Dr. Leonello Anello (fondatorul biodinamicii moderne, garant international al sistemului de certificare “Vini Biodinamici”) si enologul Philippe Cambie (enologul anului 2010 dupa Robert Parker).

Degustam 6 vinuri din gama Patrar si Primordial impreuna cu invitatul special, somelierul Vlad Buruga (castigatorul Campionatului National al Somelierilor 2015). O sa aflam direct de la sursa care sunt principiile de productie a vinurilor organice si biodinamice, si ce le face deosebite fata de vinurile conventionale.

Echipa restaurantului UNIO Vini va pregati un meniu de asociere dedicat vinurilor degustate. Vom incepe cu un set de gustari reci potrivit pentru vinurile albe si rose (foie gras cu perle de trufe, gravlax de somon cu salata de cartofi, selectie de branzeturi, pastrama de rata facuta in casa, focaccia). Pentru asocierea cu vinurile rosii oaspetii nostri vor putea alege una din cele 2 optiuni: Cotlet de miel cu piure de cartofi albi & dulci si sos de prune sau Steak de Ton cu salata de alge Wakame si urechi de lemn & sos wasabi. Pentru desert vom pregati o placinta cu visina & sos de caramel si ciocolata.

Pret eveniment: 200 RON/persoana.

Pretul include degustarea 6 vinuri, apa, si meniul de asociere (starter, fel de baza & desert). Evenimentul este organizat de Vinoteca Hugo si va avea loc la restaurantul UNIO Vini, Alba Iulia.

Rezervarile se pot face la nr. 0726 376 737. Numar de locuri limitat.