ProWein 19-21 martie 2023, Düsseldorf - Germania

ProWein 19-21 martie 2023, Düsseldorf - Germania


ProWein este cel mai important târg de vin și băuturi spirtoase din lume, cel mai mare loc de întâlnire din industrie pentru experți din viticultură, producție, gastronomie și comerț cu vin. ProWein este singurul târg internațional care acoperă întreaga piață mondială și se adresează exclusiv experților din industria vinului.

De mai bine de 25 de ani, ProWein convinge prin conceptul său unic expozanti și vizitatori deopotrivă care vin la Düsseldorf pentru 3 zile pline de degustări, masterclass-uri și business cu vin.

Anul acesta ProWein are loc în perioada 19 - 21 martie și include 6000 de expozanți din peste 60 de țări. Găsești aici lista țărilor din care vin expozanții, iar dacă vei caută România în această lista vei vedea că avem 25 de reprezentanți la ProWein.

În acest an ProWein are și o secțiune dedicată vinurilor fără alcool numită "World of Zero". Și în anii trecuți vinurile fără alcool au putut fi găsite la unele standuri ale producătorilor, însă de această dată ProWein dedică o întreagă zonă în Hall 1. Subiectul este unul controversat însă vinurile fără alcool sunt din ce în ce mai prezente în cererile consumatorilor care din diferite motive nu pot consumă alcool. Mai multe detalii despre această secțiune a proWein găsești aici.

Lista evenimentelor ce au loc la ProWein: https://www.prowein.com/en/Visiting/Event_programme/Events
Informatii pentru vizitatori: https://www.prowein.com/en/Visiting/Information_for_visitors
Bilete acces: https://www.prowein.com/en/For_Visitors/Registration_Tickets/Tickets_Catalogs

Alte sugestii

Vinitaly 2-5 aprilie 2023, Verona - Italia
VINARIA 21 - 25 februarie 2023, Plovdiv - Bulgaria
Wine Paris & Vinexpo Paris 13 - 15 Februarie 2023