Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România (Dealu Mare)

Experiență gastronomică

Data și ora:
Duminică, 02 Octombrie 2022
18:00 - 23:00
Bilete:
380 ron
Gazdă:

Florica Romalo 4, Chițorani 107112, Romania
Organizator:

Despre

Inspirați de natură și de bogățiile ei, de oameni, de artă și tradiții celebrăm bogăția de gusturi și arome românești, recunoaștem, prețuim și promovăm autenticitatea și valorile acestui tărâm nesfârșit de istorie și cultură, România.

În data de 2 octombrie, de Ziua Naționala a Gastronomiei și Vinurilor Românești, vă invităm să vă bucurați de o experiență unică, un omagiu adus bucătăriei românești de odinioară, cu arome interbelice, culese din cărți cu rețete boierești și reinterpretate modern.

Al 3-lea an consecutiv, aducem un omagiu bucătăriei românești, readucem la viață istoria culinară și obiceiurile gastronomice sub semnătura desăvârșită a Executive Chef Nico Lontras.

Vă invităm să celebrăm împreună moștenirea culturală, gastronomică și oenologică romanească, să recunoaștem autenticitatea preparatelor și a vinurilor românești, alături de un 5 Course Menu, o surpriză culinară autentică.

Vă veți bucura de o adevarată experiență muzicală, alături de invitații noștri speciali, Alexandra Crăescu și Cezar Oatu, într-un show live memorabil.

Pret: 380 lei/ persoană
Data: 2 octombrie 2022
Program: 18:00-23:00
Rezervări minimum 2 persoane
*Evenimentul este rezervat persoanelor peste 18 ani.