Wine&Dine (Dealu Mare)


Data și ora:
Bilete:
250 ron
Gazdă:

Valea Nucetului 20, 106313, Romania
Organizator:

Despre

Revenim pe 24 septembrie la Dagon, pe Valea Nucetului, unde ne-am simțit ca acasă șă vrem să vă invităm la o experiență nouă. Avem în plan un meniu diferit unde îmbinăm perfect ingredientele de sezon cu vinurile din ediții limitate de la Dagon. Dacă ești curios și vrei să experimentezi o altfel de degustare, hai cu noi la cramă.

Începem cu turul cramei unde vei afla curiozități și secrete din partea vinificatorului. Noile vinuri 2022 stau deja frumos la fermentat.

Continuăm cu o plimbare la beciul vechi de 300 de ani care are o poveste fascinantă în spate și ne pregatim de cina.

Ne-am gandit sa facem un mic live cooking show pe terasă, în timp ce admirăm apusul soarelui și bem un rose. Vom avea 3 feluri de mâncare perfect asociate cu vinurile din edițiile limitate de la Dagon.

Ritmul serii va fi setat de Utopus și cu siguranță ne va prinde răsăritul dansând.

La cramă se poate ajunge cu mașina personală - drumul durează 1 oră din București.

De asemenea, vom pune la dispoziție o mașină cu șofer cu plecare din București la ora 16:00 si întoarcere de la cramă în Bucuresti la ora 23:00, costul fiind de 50 lei/persoană dus-întors. (dacă se strâng minim 8 persoane)

Pentru cine dorește să rămână cu noi peste noapte, punem la dispoziție gratis 13 locuri de dormit in spațiul comun din incinta cramei (pe saltele + perne mari) + 2 camere. De asemenea există și posibilitatea de campare cu cortul gratis sau cazare privată în apropierea cramei, contra cost - contactați-ne pentru mai multe detalii.

Cost experiență: 250 lei

Cost transport dus-întors București (opțional): 50 lei

Summary:
- good food, wines, music & vibes
- Dagon Winery tour
- 3 course menu w/ wine pairing
- dj set by Utopus

Sâmbătă 24 septembrie, ora 17:00
Dagon Winery, Valea Nucetului

Locuri disponibile: 30

Rezervarea se face cu un avans de 150 lei/persoană folosind acest link https://revolut.me/r/cENfaC6T9k până pe data de 20 septembrie.

Orice întrebări sau sugestii sunt binevenite!

Va așteptăm cu drag 
boulionii x Dagon