Weekend 1 Decembrie la Conacul Grigorescu (Dealu Mare)
Experiență gastronomică
Gazdă:
Organizator:
Data și ora:
Despre
La Conacul Grigorescu, sărbătorim Ziua Națională a României, în modul reinterpretat cu care v-am obișnuit. Pregătim la foc molcolm, in Slow Food mood, cele mai bune preparate din ingrediente locale, pregătite de către Chef Juranda.
Armonia gusturilor o veți savura în tihnă, iar discuțiile vor fi dirijate curajos de vinurile noastre. Vă invităm să parcurgeți programul iar pentru rezervări vă așteptăm cu drag!
Program:
Joi 1 Decembrie, Check-in: începând cu ora 14.00
19.30 Welcome drink, Cina festivă de 1 Decembrie (cu produse tradiționale și reinterpretate în stil Slow Food din gospodăria proprie și de la producători locali)
Vineri: bufet mic dejun; opțional excursii în Ținutul Buzăului
19.3o Cină internațională – Tapas, Mezze & Co. – reinterpretată cu produse locale
Sâmbătă: bufet mic dejun; opțional excursii in Ținutul Buzăului
16.00, vin fiert, muzică și degustare de brânzeturi și mezeluri buzoiene și de peste hotare la Pool Bar
19.3o Cină surpriză 3-feluri
Duminică: Bufet mic dejun, check-out ora 11.00
Oferta cuprinde:
3 nopți cazare în regim demipensiune
1 x welcome drink
2 x cina
3 x bufet mic dejun
1 x cina festivă 1 decembrie
1 x vin fiert și platou de brânzeturi și mezeluri la Pool Bar
Tarifele difera in functie de tipul de camera ales si le gasesti aici.
Armonia gusturilor o veți savura în tihnă, iar discuțiile vor fi dirijate curajos de vinurile noastre. Vă invităm să parcurgeți programul iar pentru rezervări vă așteptăm cu drag!
Program:
Joi 1 Decembrie, Check-in: începând cu ora 14.00
19.30 Welcome drink, Cina festivă de 1 Decembrie (cu produse tradiționale și reinterpretate în stil Slow Food din gospodăria proprie și de la producători locali)
Vineri: bufet mic dejun; opțional excursii în Ținutul Buzăului
19.3o Cină internațională – Tapas, Mezze & Co. – reinterpretată cu produse locale
Sâmbătă: bufet mic dejun; opțional excursii in Ținutul Buzăului
16.00, vin fiert, muzică și degustare de brânzeturi și mezeluri buzoiene și de peste hotare la Pool Bar
19.3o Cină surpriză 3-feluri
Duminică: Bufet mic dejun, check-out ora 11.00
Oferta cuprinde:
3 nopți cazare în regim demipensiune
1 x welcome drink
2 x cina
3 x bufet mic dejun
1 x cina festivă 1 decembrie
1 x vin fiert și platou de brânzeturi și mezeluri la Pool Bar
Tarifele difera in functie de tipul de camera ales si le gasesti aici.
Alte sugestii
24 Mai
Conferința Slow Food România & Piața Artizanilor (Buzău)
Conferințe Vin & Gastronomie
Începe la 10:00
|
Buzău, Romania