4 hands dinner de Ziua naţională a gastronomiei şi vinului românesc (Cund, Transilvania)

4 hands dinner de Ziua naţională a gastronomiei şi vinului românesc (Cund, Transilvania)

Experiență gastronomică

Gazdă:


Strada Principala 119, Sat. Cund, Bahnea 547057, Romania

Organizator:

Data și ora:

Despre

Jonas Schafer si Roland Birr vor gati impreuna o cina la 4 maini pentru a marca sarbatoarea gastronomiei si vinurilor romanesti.

Oaspetii Valea Verde se vor delecta cu o cina cu 7 preparate ce aduc in fata traditia si gustul romanesc, prin filtrul viziunii si creativitatii a doi chefi de origine germana, ambii profund indragostiti de Romania si de gastrononia autohtona.

Tarife
  • Cina cu 7 preparate – 200 lei/persoana
  • Asociere de vinuri pentru cina cu 7 preparate – 150 lei/persoana
Locurile din restaurant si gradină sunt limitate, de aceea, rezervarile efectuate in prealabil sunt obligatorii. Pentru rezervari, va rugam sa ne sunati la +4037.1237.117.