Pe cărările Dobrogei - Bike&Wine weekend

Wine & Sports

Data și ora:
Vineri, 30 Septembrie 2022 - Duminică, 02 Octombrie 2022
18:00 - 17:00
Gazdă:
STR.STRAJA NR.16, Somova 827210, Romania
Organizator:

Despre

Pământ vechi, de milenii, la margine de mare, fascinant tărâm al contrastelor, locuit din timpuri străvechi de triburi geto-dace, mai târziu favorizat ţărm al civilizaţiei greceşti, care îşi trimite aici familii întregi de negustori, meşteşugari, ostaşi şi marinari, Dobrogea este astăzi un areal cu un uriaş potenţial turistic.

Istorie, spectacol de lumina si culoare generat de razele blande ce scalda marea se opresc asupra viilor incarcate cu struguri ale Cramei La SAPATA.
Este momentul pentru un eveniment special de toamna, intr-o noua ediție BIKE&WINE de weekend, in Dobrogea.

Incepem weekendul cu un traseu de ~35 de km pe cararile Dobrogei, pe dealurile Niculițelului, aproape de viile SARICA NICULIȚEL, inconjurați de natură.

Duminică ne vom bucura de o experiență prin pădurea Babadag sau pe malul brațului Sf Gheorghe si finalizam aventura noastra cu un festin cu peste pe plita la terasa noastra preferata din Sarichioi, @Le Gafish.

In 2 zile vom combina experiența pe bicicleta într-un loc natural special, unde veți experimenta cultura locală, gastronomia locala și stilul de viață unic dobrogean.

Pentru inscrieri si mai multe detalii, va rugam sa ne trimiteti un mail pe adresa home@carpatbike.ro sau pe wapp la +40740166791.

Va asteptam!