Degustare Dagon Wines, Dealu Mare (Târgu Mureș)

Degustare de vin

Data și ora:
Bilete:
100 ron
Gazdă:
Strada Călăraşilor 100, Târgu Mureș 540320, Romania
Organizator:

Despre

Un an nou fericit și vinuri bune pentru toți! Sperăm că ați reușit cu toții să începeți anul cu dreptul:) Noi am început cu succes, ne bucurăm să vedem că tot mai mulți oameni profită de serviciile noastre și folosesc sala de degustare pentru evenimentele lor private, așa că am programat prima degustare a anului pentru a doua jumătate a lunii.

Crama Dagon Clan este o cramă mică artizanală, dar cu sete mare de inovație, de alchimie și de gusturi care întruchipează generația nouă și care respectă cu mândrie tradițiile românești de vinificație.

“Pentru Dagon, vinul este afirmarea unei povești. În cazul nostru, povestea pământului de la Dealu Mare, o zonă cu un potențial viticol comparabil cu al altor zone celebre din lume.” - spune fondatorul cramei Mihnea Vasilache.
Alexandra Pantilie, director de vânzări și Sebastian Ion, director general sunt invitații noștri din 26 ianuarie, care ne vor povesti despre vinurile cramei Dagon și despre ce ne oferă zona viticolă Dealu Mare.

🍷 Ce vom degusta:
  •  Har - rose, Cabernet Sauvignon & Shiraz
  • Clestar - alb, Fetească Albă & Tămâioasă Românească
  • Clearstone - alb, Fetească Albă
  • Jar - roșu, Pinot Noir & Fetească Neagră
  • Jar JR - roșu, Cabernet Sauvignon & Fetească Neagră & Merlot
  • Avatar - roșu, Cabernet Sauvignon & Fetească Neagră
După cum deja v-ați obișnuit, vinurile vor fi acompaniate de platou cu brânzeturi și mezeluri și pot fi cumpărate/comandate după eveniment.

Data: Joi 26 Ianuarie, ora 19,00
Locația: Winekooltour, str. Călărașilor nr. 100, Târgu Mureș
Taxa de participare: 100 lei/persoană

Locurile sunt limitate, iar participarea la eveniment necesită rezervare prin email hello@winekooltour.ro, mesaj privat pe pagina de Facebook sau la numărul de telefon 0772 205 488.